май 02, 2024

Реджеб Бадев се отсрами в Черешката на тортата (Шампионът вдигна летвата високо – Снимки)

Чудо нечувано се случи снощи, "надутият" уж шеф готвач Реджи изчисти имиджа на Виктор Ангелов и събра адмирациите на феновете

https://kliuki.net/bg-kliuki/redzheb-badev-se-otsrami-v-chereshkata-na-tortata-shampionat-vdigna-letvata-visoko-snimki/199907 Kliuki.net
Реджеб Бадев се отсрами в Черешката на тортата (Шампионът вдигна летвата високо – Снимки)

След провала на Дани Спартак и Виктория в първите два епизода на Черешката на торта Реджеп разказа играта на гостите си и на всичките зрители.

Реджеб Бадев се отсрами в Черешката на тортата (Шампионът вдигна летвата високо – Снимки)

Победителят от третия сезон на Кухнята на ада шашна компанията си с автентични италиански стоки, купени от любимия му магазин. Посрещна гости с италианско просеко и салата от Сицилия с фенел, в комбинация с портокали. Сервира предястие с ньоки, които  приготви сам и гарнира с карамелизиран  червен лук. За основно ястие предложи лаврак по специална технология в комбинация с артишок, аспержи и сушени домати. А десертът му бе каноли по сицииански, пълнени с шам фастък. И наистина накара другите участници да си оближат пръстите.

Реджеб Бадев се отсрами в Черешката на тортата (Шампионът вдигна летвата високо – Снимки) - Снимка 2

Реджеб Бадев се отсрами в Черешката на тортата (Шампионът вдигна летвата високо – Снимки) - Снимка 3

Естествено, за амбициозното си меню му дадоха по 10 точки. Единствено Виктория показа злобата си и го оцени с 9, защото й липсвала изненада.

Реджеб Бадев се отсрами в Черешката на тортата (Шампионът вдигна летвата високо – Снимки) - Снимка 4

Реджеб Бадев се отсрами в Черешката на тортата (Шампионът вдигна летвата високо – Снимки) - Снимка 5

В социалната мрежа ври и кипи от положителни коментари. Такова чудо рядко се случва да няма нито един, който да критикува Реджеп. Хората пишат възхитени:”Млад човек на високо ниво.Свалям му шапка. Реджи даде урок на участниците по готварство. Браво!”, „Прекланям се пред него. Виртуоз в кухнята”, са малка част от комплиментите, които получи за отличното си представяне най-добрият ученик на Виктор Ангелов.