October 18, 2024

Рени смени визията, барна се с прическа ала Драгана Миркович (Снимки)

Певицата сериозно се е заела да промени външния си вид

https://kliuki.net/bg-kliuki/reni-smeni-viziyata-barna-se-s-pricheska-ala-dragana-mirkovich-snimki/226537 Kliuki.net
Рени смени визията, барна се с прическа ала Драгана Миркович (Снимки)

Открай време нейна запазена марка е къдравата ѝ коса, с която я помнят феновете ѝ от самото начало на кариерата ѝ. В последните месеци обаче къдриците ѝ буквално са отлетели в миналото, а към днешна дата Рени явно обича и да изправя косата си.

Официално представяне на сериозно потъмнената си грива изпълнителката прави в най-новото си видео – “Без панаири”, но преглед на кадрите ѝ в Инстаграм говори, че промяната е започнала доста преди официалното излизане на песента.

По-тъмният цвят, изглежда, се харесва не само на нея, но и на почитателите ѝ. За мнозина актуалната ѝ визия много наподобява на музикалната легенда Драгана Миркович. Доколко промяната е замислена, за да се постигне някаква прилика, е трудно да се каже.

Факт е обаче, че Рени май не скърби особено за русите нюанси и за къдриците си. От години тя поддържа почти една и съща визия и на практика голяма част от феновете ѝ са свикнали да я виждат такава.

Затова и промяната най-вече в цвета на косата им дойде хем изненадващо, хем съвсем навреме. Приликата с Драгана Миркович пък е само допълнителен акцент в актуалнаата визия на изпълнителката. Дали ще задържи цвета и правата коса, предстои да видим.

Източник: show.blitz.bg