май 19, 2024

Резил! Мони Зенгинер иска по 5 бона за интервю? (Натоканата мацка решена да осребри славата)

Мони Зенгинер не си поплюва, когато става дума за финанси

https://kliuki.net/bg-kliuki/rezil-moni-zenginer-iska-po-5-bona-za-intervyu-natokanata-macka-reshena-da-osrebri-slavata/202236 Kliuki.net
Резил! Мони Зенгинер иска по 5 бона за интервю? (Натоканата мацка решена да осребри славата)

След като настрои цяла България срещу себе си и тръгна да гради имидж на показ, Мони май смята да се превърне в бизнес продукт. Според близки до девойката тя вече си е определила хонорар, който да взема срещу интервюта. Сумата варирала межди 3 и 5 хиляди лева, като е редно да уточним, че дори звездите у нас почти не си позволяват такива унизителни изпълнения.

Госпожица Зенгинер обаче явно смята, че има какво да предложи на публиката. Дали ще говори за себе си, или пък ще коментира тайни от кухнята на “Ергенът”, засега не знаем. Май само е ясно, че пикантериите ще си имат цена. Друг е въпросът кой би се бръкнал, за да я направи известна.

До момента Мони сама се поставяше в центъра на вниманието, използвайки всяка възможност да блесне. Риалитито я направи популярна, а след излизането ѝ всички си отдъхнаха. Тя бе сред най-необичаните персони вътре и на хората никак не се хареса надменното ѝ държане. И навън обаче Зенгинер продължава да провокира. Таванът, който си е определила, за интервю явно напълно подхожда на образа ѝ. И ако някой наистина даде 5 000 за бонус информация, толкова по-зле за него.

Източник: blitz.bg