май 15, 2024

Резил на стари години! Нур на Ал Пачино го върза с баснословна издръжка (Докато му гледа детето, хойка и по мъже)

Казват, че никога не е късно да станеш за резил

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/rezil-na-stari-godini-nur-na-al-pachino-go-varza-s-basnoslovna-izdrazhka-dokato-mu-gleda-deteto-hoyka-i-po-mazhe/212155 Kliuki.net
Резил на стари години! Нур на Ал Пачино го върза с баснословна издръжка (Докато му гледа детето, хойка и по мъже)

Така и Ал Пачино се изложи на стари години. На 83 той стана баща, като майката е едва на 29 и определено има вкус към доста по-възрастни мъже. Опасната Нур Алфала забременя от актьора и дори подаде иск за еднолично попечителство над детето. До такова не се стигна, като към днешна дата двамата споделят родителските права над сина си. Макар за физическото отглеждане на малкия да се грижи майка му, актьорът има право да определен брой посещения при него. Съдът разпореди още и солидна издръжка, която трябва да изплаща на майката всеки месец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

С 30 000 долара на месец по-богата ще е младата жена, за да съумява да се грижи подобаващо за наследника си. Освен това еднократни 110 000 долара автоматично ще напомпат сметката ѝ. В специална сметка Ал Пачино ще трябва да превежда и по 15 000 долара годишно, като парите ще бъдат използвани за бъдещото му образование. Ако пък случайно постъпленията в банковата сметка на актьора нараснат, това ще означава и скорострелно вдигане и на месечната издръжка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Така на 83 години, когато вече трябва да се радва спокойно на живота, гениалният актьор се оказа млад татко, задължен от съда да заделя немалко пари за сина си. Мнозина смятат, че възрастта му е била сериозен фактор да натвори такива небивалици. И ако на него му се хапва младо агнешко, то агънцата често се оказват вълци в овчи кожи, които, току-що родили, не се свенят да хойкат и по други мъже.

Източник: woman.bg