September 19, 2024

Резил в “Черешката на тортата”! Шеф Манчев насмете участниците с писмо, отсвири и финалната вечеря (Подробности)

Ежеседмичното кулинарно приключение остана без победител

https://kliuki.net/bg-kliuki/rezil-v-chereshkata-na-tortata-shef-manchev-nasmete-uchastnicite-s-pismo-otsviri-i-finalnata-vecherya-podrobnosti/230274 Kliuki.net
Резил в “Черешката на тортата”! Шеф Манчев насмете участниците с писмо, отсвири и финалната вечеря (Подробности)

Шеф Манчев – като строг повелител на манджите, съвсем съзнателно остави участниците с пръст в устата. Той сметна за необходимо да ги лиши от шампионския плакет и даже не уважи финалната вечеря. Като знак на огорчение дори се прие и писмото, с което им сподели за решението си. В няколко кратки реда кулинарят подчерта, че е възпрепятстван и няма да има възможност да прекара времето си с тях за финал. И макар да ги поздрави за положените усилия, все пак новината дойде неочаквано – победител в “Черешката на тортата” няма да има и никой няма да получи приза “Най-добър домакин”.

Причините, довели до подобно решение, шеф Манчев сподели с две думи – очевидната уговорка между участниците и равния брой точки, които са решили да си дадат. Така Виктория, Цвети, Момчил, Илиян и Виолета от “Игри на волята” останаха с пръст в устата и ненадейно разбраха, че няма как да надвият правилата на шоуто. Седмицата закри Виктория Пенелова, която се постара да утоли глада на гостите си с две салати, три предястия, основно от лаврак или телешки стек за тези, които не обичат риба. Десертът бе сочни праскови на барбекю, смело гарнирани със сладолед.

Източник: show.blitz.bg