октомври 01, 2023

Резилът продължава: Гатьо от „Игри на волята”закопа „Амазонките” (Не само, че не може да плува, но жена го издърпа на понтона)

Отново на Дивата река са жените, заради Пеньо Гатевски, бившият войник пак стана за смях

https://kliuki.net/bg-kliuki/rezilat-prodalzhava-gatyo-ot-igri-na-volyatazakopa-amazonkite-ne-samo-che-ne-mozhe-da-pluva-no-zhena-go-izdarpa-na-pontona/209126 Kliuki.net
Резилът продължава: Гатьо от „Игри на волята”закопа „Амазонките” (Не само, че не може да плува, но жена го издърпа на понтона)

Пореден срамен епизод  се случи за Гатьо, който не само, че не може да плува, но и не можа да се качи на понтона. Естествено, силовакът отново се пусна с жилетка да не се удави, но когато стигна до понтона се набра на няколко пъти, но не му стигнаха  сили да се качи на него.

Затова слабичката Виктория трябваше да го издърпа, за да не бавят играта, но все пак загубиха ценно време.

После докато жените теглеха лодката личния охранител си почиваше на борда. Амазонките с право го посочиха като виновник за загубата. Зрителите го оприиличиха на Лео ди Каприо на носа на потъващия "Титаник".

А после му сипаха башка с унищожителни коментари в социалната мрежа: „Няма по-прост галош от Гатьо, жените са по-големи мъжкари от него!", "Не помня от кога не съм се смяла така... Гатьо ли е Пеньо ли направи страшно шоу. Ей на това му викат мъжки мъж като л..но на дъжд!", "Е, как комндос няма да може да плува? А, ако е на мисия и падне във водата след скок ще се дави ли?", смее му се цялата аудитория и на Арената и пред телевизорите.

Източник: България днес