април 20, 2024

Рокаджията Тома блесна с брилянтна имитация на Меди (Чалгаджията загуби ума и дума пред таланта му – Видео)

Шоуто “Като две капки вода” си има потенциален фаворит

https://kliuki.net/bg-kliuki/rokadzhiyata-toma-blesna-s-brilyantna-imitaciya-na-medi-chalgadzhiyata-zagubi-uma-i-duma-pred-talanta-mu-video/201141 Kliuki.net
Рокаджията Тома блесна с брилянтна имитация на Меди (Чалгаджията загуби ума и дума пред таланта му – Видео)

Изпълнението на Тома буквално вдигна на крака дори зрителите пред телевизора. Рокаджията представи имитацията си на “Да си тук”, която е емблема в творчеството на Меди. И макар попфолкът да е далеч от сантиментите на рок чудовището, работата му на практика беше брилянтна. Както сподели и Хилда Казасян, той се справи блестящо с основната задача – да изимитира някого. Откъм облекло, грим, поведение екипът си беше свършил чудесно работата. Певческите способности на Тома пък тотално наелектризираха хората в залата. Отзивите за шоуто му в “Капките” са все положителни и дори върлите противници на чалгата успяха да прехапят език и да го похвалят.

В залата бе и Меди, в компанията на Моника Валериева. И чалгаджията се изуми от неочаквания си имитатор и също не бе пестелив на суперлативи. Така Тома заслужено отвя конкуренцията и тотално си спечели подкрепата на феновете. Въпреки че се изявява в коренно различен жанр, все пак показа, че талантът може да вирее навсякъде. Рокаджията със сигурност разкри, че умее да интерпретира прекрасно дори толкова “далечна” от собствения си вкус песен.

Тазгодишното издание на “Капките” всъщност събра доста добри попадения. До момента по-голямата част от изпълнителите успяват да впечатлят не само зрителите, но и “оригиналите” на парчетата.

Източник: vbox7.com