октомври 01, 2023

Роксана бясна: В “Гласът на България” “убиха” брат ми! (Дара “блесна” с най-грозния коментар)

Фолкаджийката не успя да се зарадва за свой човек във формата

https://kliuki.net/bg-kliuki/roksana-byasna-v-glasat-na-balgariya-ubiha-brat-mi-dara-blesna-s-nay-grozniya-komentar/209129 Kliuki.net
Роксана бясна: В “Гласът на България” “убиха” брат ми! (Дара “блесна” с най-грозния коментар)

Братът на изпълнителката се яви наред с останалите участници в “Гласът на България”. Реакциите на журито обаче бяха доста обезсърчителни. Не стига че никой не се обърна, когато Радослав Гергов – Радула блестеше с изпълнението си, но и коментарите по негов адрес бяха съсипващи. Думите на Дара най-много разгневили Роксана и пред феновете си във Фейсбук тя усърдно изразила възмущението си. Поп певицата коментира, че ако парчето е било изпято от някого, който можел да пее, щял да им счупи главите. Грозните ѝ думи срещат яростен отпор от страна на гневната сестра. Фолкаджийката се застъпва публично за брат си и пояснява, че на Дара явно ѝ “счупват главата” изпълнения, които и за чеп за зеле не стават.

Така, вместо да се радва на успеха на Радослав, Роксана бе принудена да отвърне на удара си удар. Според нея предаването отдавна е изтрило първоначалния си замисъл и постепенно се е превърнало в елементарно шоу от типа на комедиите. За певицата сцената на “Гласът на България” и по-конкретно треньорите буквално са убили Радула, като не са му дали шанс за развитие. Въпреки че се изявява в по-твърд стил музика, явно талантът на брат ѝ не му стига, за да впечатли журито.

Източник: lifeonline.bg