юли 27, 2024

Роксана хвърли бомбата: Вдигам сватба №3! (Галена и Галин домакини на купона – Подробности)

Певицата се чувства достатъчно сигурна, за да каже „Да!“ на любимия си

https://kliuki.net/bg-kliuki/roksana-hvarli-bombata-vdigam-svatba-3-galena-i-galin-domakini-na-kupona-podrobnosti/211144 Kliuki.net
Роксана хвърли бомбата: Вдигам сватба №3! (Галена и Галин домакини на купона – Подробности)

Бизнесменът, с когото се подвизава тя, се казва Неч и живее в Германия. Затова често-често изпълнителката пътува и се наслаждава в пълна степен на връзката си. Датата, която са избрали влюбените, е 15 юни догодина. Те са помислили и за мястото на големия купон. За пореден път партито ще се случи в заведението на колежката на Роксана – Галена.

Чалга дивата и мъжът ѝ стопанисват заведение, намиращо се в покрайнините на Велико Търново. Именно там младоженците ще отпразнуват подобаващо любовта си. Така брак №3 чука на вратата на гласовитата попфолк певица и вероятно тя няма особени колебания да го направи.

Категоричен, че ще ѝ е за последно, бил и бъдещият младоженец. По думите му този брак щял да ѝ е доживот, ако ли не, в кръга на шегата, разбира се, направо щял да я пребие. В крайна сметка мърдане назад няма да има и сватбата ще бъде през топлия юни идната година. За капак големият син на Роксана също е пред прага на важна стъпка – да се ожени, така че пред нея стои подготовката не на една, а на две сватби. Да им е честито!

Източник: show.blitz.bg