юни 26, 2024

Роксана превърна сватбата си в звездно шоу (Певицата пя за младоженеца емблематичната песен на Уитни Хюстън от „Бодигард” – Снимки)

Третата сватба на Рокси не бе белязана с чалга, а с парче на великата Уитни Хюстън

https://kliuki.net/bg-kliuki/roksana-prevarna-svatbata-si-v-zvezdno-shou-pevicata-pya-za-mladozheneca-emblematichnata-pesen-na-uitni-hyustan-ot-bodigard-snimki/225181 Kliuki.net
Роксана превърна сватбата си в звездно шоу (Певицата пя за младоженеца емблематичната песен на Уитни Хюстън от „Бодигард” – Снимки)

Роксана не успя да влезе в парламента, но сватбеното й тържество бе на световно ниво. Певицата поздрави третия си съпруг с едно от най-харесваните парчета за сватби в целия свят. Тя не случайно му изпълни I Have Nothing  от „Бодигад”тъй като мъжа за когото се омъжи й е бил бодигард преди.

Официалният й съпруг й бе неин  бодигард преди да се влюби  в него. Неч, който е по-известен като член на бандата „Хелс Ейнджълс” е охранявал ромската перла по време на нейно участие. Точно тогава пламват и силните чувства между тях. Именно по тази причина Роксана поздрави любимия си с емблематичното парче.

Че наистина певицата е целяла сватбата й да е като на звезда от Холивуд си пролича и от избора й на шаферки. Тя покани не обикновени приятелки за важния пост, а само елитни чалга-дами. Там бяха Емануела, Теди Александров, Герито Никол и накъде без Ариа. А кумирът на Рокси в лицето на Софи Маринова почете светското събитие.

Сред ВИП гостите се открои легендарният Данчо Караджов, а водещ на купона бе Устата, който с състоя в луксозното заведение на двойката Галена и Галин в Арбанаси.

Роскана стана булка за трети пореден път, но още преди сватбата нейния съпруг я предупреди: „За трети път, но за последен иначе ще те пребия!”Най-вероятно Роксана ще замине за Германия, където живее любимия й след събтието.

Източник:Хотнюз