September 21, 2024

Роксана преживяла куп перипетии със сватбената си рокля (Булката сподели пикантни подробности)

Булчинската рокля на певицата дошла от Албания и тежала 30 килограма

https://kliuki.net/bg-kliuki/roksana-prezhivyala-kup-peripetii-sas-svatbenata-si-roklya-bulkata-spodeli-pikantni-podrobnosti/225257 Kliuki.net
Роксана преживяла куп перипетии със сватбената си рокля (Булката сподели пикантни подробности)

Роксана вдигна третата си сватба в палата на Галин и Галена край Търново. На луксозното парти там се събраха 400 поканени. А Рокси сподели:”Роклята ми за сватбата бе поръчана в Албания от сайт, който работи само за звезди. Например като Карди Би. Само, че за съжаление не я ушиха навреме и се наложи да пратим автомобил да я докара.

Когато я получихме установихме, че много тежка – повече от 30 кила И това наложи личната ми шивачка да я олекоти, махайки много плат от вътрешността. За купонджийската част имах втора къса рокля.”, „Нея я купих от Търново, малко  преди сватбата, защото моята се оказа забравена вкъщи.”

Кумове на сватбата били Мирослав и Надя Пашови от Старата столица, с които след тържеството заедно ще заминат на след сватбена почивка. В момента булката се е заела да разопакова многото подаръци, които получила от гостите и се кахъри, че поне няколко дена ще се занимава с това.

Но най-впечатлена била от от дървен кръст, подарен й от Вили Боршукова , която им го връчила с молитва. Затова младоженците го положили над семейната си спалня, а Рокси проляла няколко сълзи дълбоко разчувствана.

Източник:Хотнюз