май 04, 2024

Роксана влезе в обяснителен режим: Не съм наркоманка! (Певицата проговори за здравословното си състояние – Видео)

Коментарите по повод влизането ѝ в болница я провокираха да се обърне към феновете си

https://kliuki.net/bg-kliuki/roksana-vleze-v-obyasnitelen-rezhim-ne-sam-narkomanka-pevicata-progovori-za-zdravoslovnoto-si-sastoyanie-video/216103 Kliuki.net
Роксана влезе в обяснителен режим: Не съм наркоманка! (Певицата проговори за здравословното си състояние – Видео)

След като мнозина предположиха, че е бременна или пък попрекалила с дрогата, изпълнителката реши да им отговори. С пряко включване за едно от радиата ни тя обърна внимание на причините, довели я до престой в клиника в Турция. В крайна сметка се оказа, че състоянието ѝ е било далеч по-сериозно от евентуална бременност или пък проблеми с наркотиците.

Роксана се е подложила на операция на гласните струни предвид проблемна киста, която си отглеждала от известно време в гърлото. Така, за да приключи веднъж-завинаги с проблема и за да няма оплаквания с гласа си, се решила на процедурата. Притесненията ѝ обаче още са отшумели. Цялото преживяване я стресирало изключително много и като се има предвид, че гласът ѝ е целият ѝ живот, е разбираемо все още да тръпне в очакване дали всичко ще бъде наред.

Във видеото певицата едва говори, но все пак отговори и на всички нападки по свой адрес. По думите ѝ тя не е човек, който ще си позволи да се забърка с дрога, а евентуална бременност едва ли ще я изпрати чак в Турция на лечение. Молбата на Роксана към всички в крайна сметка бе да се пишат по-малко гадни неща и да се обръща внимание на хубавото в живота.

@radio.veselina ⚠️ Само и първо по радио Веселина - Роксана за това защо е постъпила в болница в Турция! #роксана #коментар #новина #ексклузивно #roxana ♬ original sound - radio.veselina

Източник: show.blitz.bg