април 28, 2024

Роксана задмина и баба Петя Буюклиева по мрънкане в „Черешката” (Ромската перла дотегна с претенции)

Ромската перла забрави от къде е тръгнала и прекали с лиготиите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/roksana-zadmina-i-baba-petya-buyuklieva-po-mrankane-v-chereshkata-romskata-perla-dotegna-s-pretencii/217677 Kliuki.net
Роксана задмина и баба Петя Буюклиева по мрънкане в „Черешката” (Ромската перла дотегна с претенции)

Тази седмица ще видим как един срещу друг черпаци ще кръстосат възпитаници на шеф Ангелов от „Хелс Китчън”. Естествено първи пред зоркия поглед на шеф Манчев застава ергенът от Берковица Асен. Който участва във формата с майка  си. Повехналия момък от Северозапада посрещна компанията с доста вкусна храна, но прекали с подправките. Затова Иван Манчев го нарече на шега „Асен Копъра”и го поряза, че използва прекалено много подправки в храната си след като прекали  и с розмарина и мащерката.

Всичко на трапезата премина на ниво и в приятна обстановка докато фолк певицата Роксана не видя в чинията с десерта ядлива теменужка и започна да бълва глупости. Фолкаджийката се закани да си тръгне от компанията ако й поднесат цвете за храна:”Няма как да хапна цвете, това е абсурд!” ядоса се ромката. Но не  изпълни заканата си да развали компанията.

Рокси заяви, че ще се направи на невидяла цветето до десерта си: „Няма как да опитам цвете, имам чуставото, че е нещо гадно и горчиво!”, измрънка чалгарката.

„Жена, родила си 2 деца, че една теменужка ли  ще ти се опъне!, ядосаха се зрителите на лиготиите и превземките на певицата. Която видимо преигра с държанието си. Дори Асен й се подигра, като я покани да си опита едно букетче и й обеща, че нищо няма да й стане.  

Източник:vihrogon.bg