май 02, 2024

Ромина Тасевска си иска при Гала (Новата водеща на "Съдебен спор" в ступор от негативните коментари – Подробности)

Въпреки че имала подкрепата на екипа, тя не спирала да се депресира от масовия хейт

https://kliuki.net/bg-kliuki/romina-tasevska-si-iska-pri-gala-novata-vodeshta-na-sadeben-spor-v-stupor-ot-negativnite-komentari-podrobnosti/214211 Kliuki.net
Ромина Тасевска си иска при Гала (Новата водеща на "Съдебен спор" в ступор от негативните коментари – Подробности)

Първото предаване с нейно присъствие премина доста спорно. Зрителите категорично не одобриха представянето ѝ, макар и някои да отдадоха минусите на стреса и притеснението. Самата Ромина Тасевска ужасно се депресирала, четейки негативните коментари след бойното си кръщение. Дотолкова била обсебена да чете и препрочита всичко, което се пише за нея, че дори спряла да се храни. Желанието ѝ да избяга от ситуацията пък довело до намерение да се обади на Гала, за да се върне при нея.

Мъжът ѝ, както и екипът на предаването били убедени, че ще свикне с новото си амплоа, и дума не давали да се издума за бягство в “На кафе”. Дарко даже я заплашил, че ще ѝ скрие телефона, само и само да не си причинява това постоянно четене на негативни коментари. Жоро Игнатов също бил на мнение, че скоро няма да си ходи от “Съдебен спор”, заставайки твърдо зад гърба на новата си водеща. Така, макар и да не се чувствала комфортно в момента, все пак Ромина можела да разполага с подкрепата на най-важните си хора. Напускането на Нана всъщност ѝ донесе нова работа и трябвало да мине и през сериозен кастинг, за да заслужи мястото.

Източник: lupa.bg