април 26, 2024

Роси Кирилова лъсна с обезобразено лице в Капките (Любимката на зрителите неузнаваема след ботокса - Шок снимки)

С натъпкано с ботокс лице втрещи публиката Роси Кирилова в шоуто за имитации „Като две капки вода”

https://kliuki.net/bg-kliuki/rosi-kirilova-lasna-s-obezobrazeno-lice-v-kapkite-lyubimkata-na-zritelite-neuznavaema-sled-botoksa-shok-snimki/200617 Kliuki.net
Роси Кирилова лъсна с обезобразено лице в Капките (Любимката на зрителите неузнаваема след ботокса  - Шок  снимки)

Любимата певица на публиката бе специален гост на имитаторското предаване Капките. Тя бе поканена да коментира имитацията на Христо Петров на нейното парче, което актьорът изпълни. Не му се получи, защото няма певчески качества,  а задачата на Роси се оказа деликатна и трудна.

Роси Кирилова лъсна с обезобразено лице в Капките (Любимката на зрителите неузнаваема след ботокса  - Шок  снимки)

Това обаче, което направи впечатление на зрителите бе неузнаваемия външен вид на любимата им певица. Кирилова се бе опитала да се подмлади с последните достижения на естетическата хирургия и бе натъпкала в лицето си толкова много ботокс, че даже очите й не се виждаха от корекциите.

Роси Кирилова лъсна с обезобразено лице в Капките (Любимката на зрителите неузнаваема след ботокса  - Шок  снимки) - Снимка 2

Почитателите на звездната изпълнителка, която е на 59 години вместо да изглежда по-млада се е окепазила от интервенциите, категорични бяха те. И дават за пример звезди като Йорданка Христова и Богдана Карадочева и казват, че двете първи дами на българската естрада никога не са се подлагали на подобни интервенции. А все още впечатляват с външния си вид. Макар да са съответно на 79 и 73 години.

Хората харесваха Роси с предишния й вид и се чудят защо си е причинила това.