март 29, 2024

Руди Гела сменя любовници на килограм (Плейбоят-политик след развода бил с 4 различни мадами – Снимки)

Секси маникюристка е сегашната актуална любовница на депутата отцепник от 2 партии

https://kliuki.net/bg-kliuki/rudi-gela-smenya-lyubovnici-na-kilogram-pleyboyat-politik-sled-razvoda-bil-s-4-razlichni-madami-snimki/203961 Kliuki.net
Руди Гела сменя любовници на килограм (Плейбоят-политик след развода  бил с 4 различни мадами – Снимки)

Радостин Василиев, по-известен с прякора си Руди Гела сменя не само партиите си, но и любовнците си. За една  година откакто е разведен с майката на единствения си син политикът е сменил цели 4 любовници. Без съмнение  жените се лепят като мухи на мед на гелосания юрист.

В последно време Гела поддържа интимни отношения със секси старозагорка, която се казва Силви Петкова. Маикюристката е поредното завоевание на депутата в любовното му тефтерче, с която се запознал онлайн. Мадамата също е разведена и има две деца от предишна връзка.

Руди Гела сменя любовници на килограм (Плейбоят-политик след развода  бил с 4 различни мадами – Снимки)

Мацката била родом от Николаево, но се дипломирала в УНСС, но от известно време работела в Стара Загора в салон за разкрасяване като специалистка по маникюри.

След като адвокатът Василев се разведе през 2022 с бившата си Нина Петкова бе свързван с врачанската психоложка Ралица Младенова, с която също се запознал в социалната мрежа. С нея често бяха засичани из елитните заведения в столицата, но и на почивка в Халкидики.

Руди Гела сменя любовници на килограм (Плейбоят-политик след развода  бил с 4 различни мадами – Снимки) - Снимка 2

Руди Гела сменя любовници на килограм (Плейбоят-политик след развода  бил с 4 различни мадами – Снимки) - Снимка 3

Преди два месец пък Радостин бе спипан да отива в апартамента на моделката Тинка Игнатска в Плевен. А преди това политикът-плейбой бе видян заедно с друга миска Жасмина Стоичкова.

Руди Гела сменя любовници на килограм (Плейбоят-политик след развода  бил с 4 различни мадами – Снимки) - Снимка 4

Официалният брак на депутата продължи единадесет години, но още преди официалния развод юристът се бе изнесъл от семейния дом, но с Нина, която живее с бившия МВР шеф Георги Хаджиев се грижат заедно за сина си, който е ученик.