март 20, 2023

Русата Златка ражда второ момче (Бременната плеймейтка обяви пола на бебето – Снимки от луксозното бейби шоу)

Бременната моделка ще направи Карен горд татко на момче

https://kliuki.net/bg-kliuki/rusata-zlatka-razhda-vtoro-momche-bremennata-pleymeytka-obyavi-pola-na-bebeto-snimki-ot-luksoznoto-beybi-shou/197944 Kliuki.net
Русата Златка ражда второ момче (Бременната плеймейтка  обяви пола на бебето – Снимки от луксозното бейби шоу)

В навечерието на Коледа Златка Райкова обяви пола на второто си дете. След като се върнаха с Карен от Малдивите влюбените спретнаха луксозно бейби шоу, на което както е по традиция от скоро споделиха с близки и приятели, че очакват момченце.

Това се случи вчера на пищен купон в софийско заведение, а на лъскавото парти поканиха най-близките си хора. Специално за празника залата бе украсена подходящо. А тайната за пола на бебчето бе скита между черни и розови балони.

Когато настана най-важния момент и бъдещият татко спука балоните,върху Златка и Карен се изсипаха куп сини конфети. Така влюбените  показаха, че ще си имат второ момченце. А спортистът от радост прегърна половинката си и я обсипа с целувки.

Явно арменецът е от ония мъже, които обгрижват бременните си любими и са им благодарни, че ще им родят наследници.

Раждането на бъдещото отроче се очаква да е някъде през тази пролет. Златка не е споделяла в кой месец е, но може би е в средата на петия. Все още не се знае как ще протече раждането, но ако се съди по първото моделката роди Благойчо  със секцио, нищо чудно и второто да се пръкне така.