април 28, 2024

Русата Златка: Ще покажа лицето на Карен-младши след кръщенето (Силиконката не пропусна да захапе и Благо)

Най-накрая се разбра защо секси мамчето на бебе Карен още крие лицето му

https://kliuki.net/bg-kliuki/rusata-zlatka-shte-pokazha-liceto-na-karen-mladshi-sled-krashteneto-silikonkata-ne-propusna-da-zahape-i-blago/208400 Kliuki.net
Русата Златка: Ще покажа лицето на Карен-младши след кръщенето (Силиконката  не пропусна да захапе и Благо)

За разлика от Благойчо-младши, който от малък има собствен Инстаграм профил мъникът Карен все още не е направил дебют в социалната мрежа. Русата Златка не спира да крие лицето на втория си син въпреки, че бебето вече не е съвсем малко, а е на няколко месеца.

Феновете на плейметката се чудят каква ли е причината да спазва такава дискретност, нещо което не е присъщо на плеймейтката. И почитателите я запитаха директно в Инстаграм. Тя обаче отвърна на въпроса като им каза, че ще го покаже след кръщенето. Но хората не разбраха кога това ще се случи, защото светото тайнство може да е скоро, но може и да е след две години.

Русата Златка: Ще покажа лицето на Карен-младши след кръщенето (Силиконката  не пропусна да захапе и Благо)

Силиконовата секс бомба потвърди, че с Карен носят брачни халки, въпреки, че официално нямат брак. Райкова не пропусна да даде и съвети на феновете си, които я попитаха каква е разликата между българските и арменските мъже.

Русата Златка: Ще покажа лицето на Карен-младши след кръщенето (Силиконката  не пропусна да захапе и Благо) - Снимка 2

Като сравни Карен с бившия си партньор Благо и каза: „Страшно държат на половинката си и на семейството. А от това по-голяма разлика няма, като намекна за отношението на Джизъса към малкия си син Благойчои че я заряза с дете на ръце.

Русата Златка: Ще покажа лицето на Карен-младши след кръщенето (Силиконката  не пропусна да захапе и Благо) - Снимка 3

Попитаха я и какво мисли за връзките с по-млади мъже и жени. А Златка го обърна на майтап, имайки предвид, че и тя си хвана по-младо гадже. „Младите са за предпочитане”, каза русата фурия. Но уточни, че ако мъж обича да си сменя непрекъснато партньорките е човек със загубена кауза, а стойностните имат акъл”, като не спря да изтъква качествата на Карен пред тези на Благой. Който изобщо не се сеща за наследника си.

Източник:Хотнюз