September 19, 2024

Русо гладно няма! Деси Слава обратно в отбора на блондинките (Певицата изненада с неочакваната промяна – Фото)

С нова визия се появи фолкаджийката и определено провокира дългогодишните си фенове

https://kliuki.net/bg-kliuki/ruso-gladno-nyama-desi-slava-obratno-v-otbora-na-blondinkite-pevicata-iznenada-s-neochakvanata-promyana-foto/230275 Kliuki.net
Русо гладно няма! Деси Слава обратно в отбора на блондинките (Певицата изненада с неочакваната промяна – Фото)

Месеци наред тя се подвизаваше с тъмна коса, а какво се е променило, за да се изруси, историята мълчи. Така неочаквано за всички Деси Слава се показа отново руса и сякаш върна последователите си чак в началото на кариерата си. Според мнозина именно русото е нейният цвят, а тъмната коса, въпреки че естествената ѝ е такава, не ѝ подхожда толкова. Кадрите си като блондинка певицата гарнира с добре позната мъдрост от Мрежата – “щастието е единственото нещо, което човек може да раздава, без да притежава”.

Феновете на изпълнителката напоследък имат шанса да я виждат доста променена. В последните месеци Деси Слава изглежда напълняла в сравнение с обичайната си форма. Смяната на цвета на косата може и да се приеме като показателен за по-грандиозна промяна в живота ѝ. Както казват, жените променят прическата си, когато изживяват катаклизми в любовния си живот. Певицата публикува снимки от ежедневието си сравнително рядко, като повече са кадрите ѝ от участия например или от подготовката на поредния ѝ клип. И сред колежките ѝ русото е все повече на почит, тъй като голяма част от тях, традиционни брюнетки, смело импровизират като блондинки поне в някое от видеата си.

Източник: show.blitz.bg