September 25, 2024

С напомпани джуки Радина Кърджилова посрещна новия мъж в живота си (Заради Пламен Димов ли се прави на изкусителка – Снимки)

До като бе с Динката бе с тънките си устни, а сега ги напомпа с хиалурон

https://kliuki.net/bg-kliuki/s-napompani-dzhuki-radina-kardzhilova-posreshtna-noviya-mazh-v-zhivota-si-zaradi-plamen-dimov-li-se-pravi-na-izkusitelka-snimki/230859 Kliuki.net
С напомпани джуки Радина Кърджилова посрещна новия мъж в живота си (Заради Пламен Димов ли се прави на изкусителка  – Снимки)

Радина Кърджилова от скоро е с визия на изкусителка, забелязахме ние от клюки.нет. Актрисата, която до като бе жена на Деян Донков бе с изключително тънки и незабележими устни. Но сега когато си има нов любовник в лицето на колегата Пламен Димов се държи разкрепостено.

Кърджилова е уголемила джуките си с хиалурон  и  си е изгладила  лицето с филъри.И пред приятелки признава: 'Набоцках се, но съвсем малко в кабинет на известна дерматоложка. Старах се да не изглеждам изкуствено и се надявам никой да не забележи, че имам естетически подобрения”, споделила актрисата пред най-верните си дружкки.

Само, че феновете на актрисата веднага установиха, че устните й съвсем не са естествени. От далеч си личи, че имат хиалурон. А с тези руси нюанси с косата веднага я правят да прилича досущ на изкусителка и на жена, която  се е сдобила с нов любовник.

„Няма съмнение, че иска да обае новия си мъж в леглото, затова си е правила корекции”, коментират фенове на Ради. Които упрекват Пламен Димов, че заради Кърджилова е зарязал жена си с малко дете на ръце.

Източник: Лупа.бг