ноември 30, 2023

Самочувствие бол! Луна отвя по хонорари Преслава и Галена, иска 10 бона на час (Подробности)

В попфолка падат големите пари и изпълнителката добре знае това

https://kliuki.net/bg-kliuki/samochuvstvie-bol-luna-otvya-po-honorari-preslava-i-galena-iska-10-bona-na-chas-podrobnosti/209231 Kliuki.net
Самочувствие бол! Луна отвя по хонорари Преслава и Галена, иска 10 бона на час (Подробности)

Галена и Преслава обикновено държат челните места по хонорари, но май си имат звездна конкуренция. На Луна не ѝ липсва самочувствие и умело използва Мрежата, за да рекламира услугите си. Вендъж обявила, че е на разположение за поръчки, тя явно очаква предложенията да завалят. За видеопоздрав чалгаджийката взема чисто 100 лв., а ако някой има мераци за видеоразговор, трябва да олекне със 108. По-впечатляващ обаче е хонорарът ѝ за участие на живо. Тук царицата на скандала очаква 10 000 лева, като дори става дума само за час показване на певчески умения.

Така изпълнителката собственоръчно се нареди до най-големите в бранша. Глория, Ивана, както и споменатите Преслава и Галена имат баснословни хонорари и спокойно могат да харчат цяла година само с месец участия. Какво провокира и Луна да вдигне тарифите, не знаем, но така или иначе тя явно си знае цената, или поне колко би искала да спечели за час работа. Скандалната певица нашумя в зората на попфолка, като в последните години повод да чуем отново за нея, бе участието ѝ в популярен риалити формат. Включването ѝ в президентските избори като кандидат пък буквално втрещи народа, макар и да не успяхме да я видим на поста.

Източник: Меринджей/Facebook