април 28, 2024

Самовлюбената Петя Буюклиева се опи от собственото си величие в „Черешката” (Има умения в кухнята, но хигиена нула)

Прясната баба Петя е истински нарцис, манията й за величие и надменността й прозират отвсякъде

https://kliuki.net/bg-kliuki/samovlyubenata-petya-buyuklieva-se-opi-ot-sobstvenoto-si-velichie-v-chereshkata-ima-umeniya-v-kuhnyata-no-higiena-nula/217023 Kliuki.net
Самовлюбената Петя Буюклиева се опи от собственото си величие в „Черешката” (Има умения в кухнята, но хигиена нула)

Зрителите с нетърпение очакваха да видя какви ще ги надроби в кухнята Петя Буюклиева. Цяла седмица певицата им ходеше по нервите с префърцунените си претенции на примадона. Но това което представи като меню певицата изобщо не бе на нивото на дама от класа.

Буюклиева сготви няколко разядки, които се харесаха на гостите, направи зелена  салата, гарнирана с рулца от раци. Предястието й бе коктейл от скариди. А за основно предложи сьомга със синьо сирене и гарнитура от аспержи.  За десерт поднесе боровинков чийзкйк, приготвен предварително.

По време на готвенето Буюклиева не спря да ръкомаха и да се хвали. Но това с което втрещи публиката бе лисата на всякаква хигиена: „Потресаваща е домакинята с тия развети над храната розови пирги. Зарови черните си орлови нокти в синьото сирене, че чак щях да повърна. Защо не използва ръкавици, голяма гнусотия демонстрира. Атмосферата у тях бе  напрегната, пренапрегната от инфантилното поведение на розовата госпожа. А само с каква гордост каза само, че Живков я канил на танц, а тя нищо не му поискала …”

Потресаващо бе и как подред гостите си на масата, а публиката е категорична в мнението си: „Стана ми жал за компанията, домакинята ги подреди все едно са на гости в Кремъл при Путин.”

След като поднесе десерта Буюклиева не пропусна да попее в дует с мъжа си Тони. Който й акомпанира на китара в известното парче на Брадли Купър и Лейди Гага - Shallow. А зрителите се сетиха за оня скндал когато певицата удери шамар на съпруга с по време на участието й в музилакното шоу "Мюзик айдъл" и  то пред цяла България.

Никой обаче  от участниците не се осмели да й даде по-малко точки, а и Манчев ще й връчи плакета.

Източник: Фейсбук