март 26, 2023

Сървайвър или Срамвайвър: Мускулестият Филип Буков се срина от глад (Зрителите: Гладен, ама с оскубани вежди)

След излагацията на Татяна и Филип Буков от „Известните” предизвика присмеха на зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/sarvayvar-ili-sramvayvar-muskulestiyat-filip-bukov-se-srina-ot-glad-zritelite-gladen-ama-s-oskubani-vezhdi/200602 Kliuki.net
Сървайвър или Срамвайвър: Мускулестият Филип Буков се срина от глад (Зрителите: Гладен, ама с оскубани вежди)

В снощния епизод Филип Буков бе поредния сред „Известните", който не издържа на тежките условия и получи припадък от глад. Въпреки, че всичките участници от този нафукан отбор непрекъснато парадират колко са подготвени за шоуто в Доминикана, точно при тях се случват провалите, един след друг.

Публиката даже измисли ново име на формата и го нарече Срамвайвър. Самият Филип даде заявка, че е много подготвен със силови тренировки във фитнес салона и трудни походи в планински условия, избели очи като някоя притеснена ученичка, неподготвена за изпит. Актьорът от татковци се срина от глад.

Драмата се случи за няколко секунди. Той беше легнал, надигайки се  му се зави свят и се хвана за дърво, но не успя да се задържи и рухна за земята. Потресените му съотборници го свестиха. После се яви доктор, който установи, че кръвното му е в нормални граници (120-80).

За инцидента Буков обясни: „Не съм разбрал да ми прилошава. Сънувах, че Благо и Божана крещят в лицето ми „Какво ти стана”, само това помня.”

Само, че зрителите са раздразнени от поведението на „Известните” и коментират: „Като им видя прясно оскубаните вежди с Благой се съмняват, че ходят гладни. Сигурно спят не на плажа , а в някое хотелче наблизо.”, а друг предлага: „Ха, ха, не става ли Ергенът за малко да смени Филип Буков в „Сървайвър”, а той да отиде на почивка при момите в Бодрум.”, са част от подигравките на феновете.