September 08, 2024

Сашка Васева изплака: Майко, татко, простете ми! (Певицата с драматична изповед за живота си – Подробности)

Прошка поиска изпълнителката след трагедията, която преживя

https://kliuki.net/bg-kliuki/sashka-vaseva-izplaka-mayko-tatko-prostete-mi-pevicata-s-dramatichna-izpoved-za-zhivota-si-podrobnosti/209792 Kliuki.net
Сашка Васева изплака: Майко, татко, простете ми! (Певицата с драматична изповед за живота си – Подробности)

Сърцераздирателните ѝ думи бяха отправени както към хората, така и към починалата ѝ майка и 80-годишния ѝ баща. Пред всички тя споделя, че до този момент е вършила какви ли не поразии, най-вече детски глупости. За 30 години шеметна кариера и обикаляне по кръчмите вероятно има за какво да се разкайва. Тежкото си заболяване Сашка Васева споделя, че дължи именно на начина си на живот преди. Така като че ли до голяма степен май възприема тумора си като наказание за делата си през цялото си съществуване.

Купонът в продължение на години за последните две ѝ излязъл през носа. Благодарна е на жертвоготовния си съпруг, бил винаги неизменно до нея в най-тежките ѝ дни. Пояснява, че Лили Иванова е единствената изпълнителка, която се е сетила да завърти един телефон и директно да попита как може да ѝ помогне. През десетте месеца в болницата певицата е напълно откъсната от света, даже от децата си. Дъщеря ѝ дори започва да мисли, че болестта е дошла, за да направи тежък живота на цялото семейство. В крайна сметка днес Сашка Васева се възстановява и дори се подвизава по различни участия. Двете години в ада ѝ помагат да осъзнае, че единственият, на когото можеш да се опреш в труден момент, е всевишният.

Източник: lupa.bg