март 03, 2024

Сашка Васева трогна с признание: Здрава съм, любовта ме спаси! (+ Връща ли се на сцената и кога?)

Връщам се за Коледа в България, категорична е изстрадалата Мадона от Дупница

https://kliuki.net/bg-kliuki/sashka-vaseva-trogna-s-priznanie-zdrava-sam-lyubovta-me-spasi-vrashta-li-se-na-scenata-i-koga/196845 Kliuki.net
Сашка Васева трогна с признание: Здрава съм, любовта ме спаси! (+ Връща ли се на сцената и кога?)

Пострадалата тежко Сашка Васева от онкологично заболяване най-сетне проговори пред медиите. Дупнишката Мадона призна пред „България днес”, че сложната й операция която траяла 12 ч е минала напълно успешно, тя вече е здрава и малко, по-малко й предстои да се върне на сцената при любимата си публика.

Певицата споделя, че сега се намира отново в Германия, където й предстои преглед, който да установи как се е възстановява. Тези, които помнят, знаят, че Сашка страдаше от сериозно заболяване, мозъчен тумор, който  напълно я ослепи. Но благодарение на германски специалисти ракът й бе отстранен и тя бе спасена, но и сега възвърна и зрението си.  освен това се чувства, че може да излезе пред публиката.

Сашка Васева трогна с признание: Здрава съм, любовта ме спаси! (+ Връща ли се на сцената и кога?)

Тя казва още, че смята да се завърне в родината по коледните празници, а докато е зад граница ще съвмести посещението си в клиниката с това при  дъщеря си. Която учи там  и ще я види. Легендарната певица е много щастлива, че през всичките тежки моменти нейните близки били плътно до нея и през цялото време я подкрепяли. Сашка споделя, че именно тяхната любов я излекувала и тази на публиката. И вярва, че още  дълго ще може да радва почитателите си.

Натроената оптимистично фолк дива един път участва на „Пирин фолк” през лятото. Сега имала концерт в подкрепа на незрящи деца на 11 ноември с други свои колеги в Двореца на културата, но обещава това да е само началото. И заявява, че наистина музиката лекува и затова дава само любов на феновете си.