September 08, 2024

Сашка Васева живее с метална пластина в главата (Певицата се готви за лъчетерапия в Германия – Подробности)

Здравословни проблеми все още терзаят препатилата изпълнителка

https://kliuki.net/bg-kliuki/sashka-vaseva-zhivee-s-metalna-plastina-v-glavata-pevicata-se-gotvi-za-lacheterapiya-v-germaniya-podrobnosti/207149 Kliuki.net
Сашка Васева живее с метална пластина в главата (Певицата се готви за лъчетерапия в Германия – Подробности)

Животът ѝ напоследък е неразривно свързан с Германия, където получава уж най-доброто лечение. Последното ѝ ходене е свързано с изследвания и прием на доста лекарства, както и с направени ваксини. Целта на ваксините била да предпазят органите ѝ от различни проблеми, а най-притеснителното – че живее с метална пластина в главата си. Именно чуждото тяло можело да причинява различни възпаления и допълнително да усложни състоянието ѝ.

Следващата стъпка в лечението на Сашка Васева са 25 процедури лъчетерапия. Те се предвиждат за месец септември и ще продължат два месеца. Така лъчетерапията ще бъде последната част от цялостното лечение, на което се подложи в чужбина. За жалост, зрението на изпълнителката не се подобрява особено. По думите ѝ в момента вижда всичко само като силуети и сякаш в гъста мъгла.

Въпреки оптимистичната прогноза след операцията нещата за момента не изглеждат розови. Тумор с размерите на яйце бе изваден от главата ѝ преди почти две години и неговото отстраняване обнадежди семейството, че всичко ще бъде наред. Съпругът на Сашка Васева бе неотлъчно до нея и досега продължава да я подкрепя. По неговите думи тя била изключително смела, но певицата признава, че и предстоящата лъчетерапия я изпълва със страх.

Източник: lupa.bg