април 20, 2024

Сашо Диков забрани на Пипи и Илиян да се женят (Вижте защо ТВ легендата не дава дъщеря си!)

И семейството на Петя Дикова и Илиян Любомиров си има тартор по отношение на брака

https://kliuki.net/bg-kliuki/sasho-dikov-zabrani-na-pipi-i-iliyan-da-se-zhenyat-vizhte-zashto-tv-legendata-ne-dava-dashterya-si/197350 Kliuki.net
Сашо Диков забрани на Пипи и Илиян да се женят (Вижте защо ТВ легендата не дава дъщеря си!)

Според слуховете именно Сашо Диков бил причината двамата все още да не са венчани. Въпреки че имат две деца, бракът не бил на почит поне от страна на Пипи. Илиян Любомиров бил по-романтичният в двойката и нямал нищо против да скрепят отношенията си с подпис. Петя Дикова обаче – под влияние на баща си – не била склонна да се бракува. Причините за подобно стечение на обстоятелствата били повече от практични – буквално се елиминирали всякакви разправии за имущество в случай на развод или смърт.

Така телевизионната легенда се проявил като своеобразен тартор на фамилията. За да запази богатството си, трупано с години, на практика бил решил да си спести излишни главоболия. Самата Петя не се чувствала застрашена, ако не сключи брак, и реално била убедена в това именно от баща си.

Каквато и да е истината, в крайна сметка двамата млади имат две деца и донякъде законът би им позволил повече в някои отношения. От друга страна, скрепяването на семейството с подпис не гарантира по никакъв начин, че то ще просъществува във времето. Начините да се уреди имуществото пък също са безброй. За добро или зло бракът не гарантира и безоблачно щастие.

Източник: bgnow.eu