октомври 03, 2023

Сашо Кадиев блесна с признания: Духът на баща ми се всели в мен! (Подробности)

Актьорът шашна със срещите си с паранормалното

https://kliuki.net/bg-kliuki/sasho-kadiev-blesna-s-priznaniya-duhat-na-bashta-mi-se-vseli-v-men-podrobnosti/207010 Kliuki.net
Сашо Кадиев блесна с признания: Духът на баща ми се всели в мен! (Подробности)

По думите му той е имал изненадваща среща с духа на своя баща. Това се случило по време на романтичната му ваканция с годеницата му Ивелина Чоева в Милано. На 27 юли двамата били седнали в малко ресторантче до катедралата и Сашо Кадиев изпитал внезапно желание да си поръча неща, които родителят му е обичал, както и да си ги хапне, наричайки ги на него. В момента, в който забождал лъжичката си в тирамисуто, духът на баща му се вселил в тялото му.

Усещането било много странно и продължило цели двайсет минути. За това време Сашо Кадиев не успял да мръдне от стола си и внезапно го връхлетели силни емоции. Спомените с починалия му баща преминавали като на лента пред очите му. Двайсетте минути минали като един миг, а по думите на Ивелина през цялото време изглеждал изкривен на стола си.

Така водещият успя съвсем да ошашави аудиторията си. От малък той вярвал в живота след смъртта, а баба му даже поддържала близки отношения с Ванга. Майката на Катето Евро се слави като гледачка и макар в началото на “кариерата” си да била преследвана от властта, впоследствие се включила да помага и в разкриването на престъпления.

Източник: hotnews.bg