април 26, 2024

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева показаха баровския си апартамент (Двойката се къпе в лукс и стил – Видео)

Сашо Кадиев и последната му любима не се стесняват да демонстрират класа

https://kliuki.net/bg-kliuki/sasho-kadiev-i-ivelina-choeva-pokazaha-barovskiya-si-apartament-dvoykata-se-kape-v-luks-i-stil-video/199824 Kliuki.net
Сашо Кадиев и Ивелина Чоева показаха баровския си апартамент (Двойката се къпе в лукс и стил – Видео)

И вместо да се кипрят в дома на свекървата, са съумели да започнат на чисто в свое гнезденце. Сашо Кадиев вероятно си е взел поука от живота с бившата в къщата на Катето Евро и най-сетне е грабнал живота си в свои ръце. За радост на фенове и неприятели, прясно сгоденият любовник си живее спокойно с Ивелина Чоева в лускозен и стилен апартамент в София.

Любовното гнездо бе усърдно показано в мрежата от нежната половинка в двойката и ако съдим по представеното, двамата никак не се скъпят откъм класа и стил. От кадрите се вижда, че имотът е доста удобен и оборудван с всичко необходимо. Кухнята изглежда широка и просторна, а за своите женски неща усмихнатата Ивелина разполага и с гардеробна.

Макар и да не впечатлява с усет към реда, все пак моделката може да се похвали с място, на което да трупа дрешките си. Така очертаващото се скорошно семейство успя да блесне с частичка от райското си местенце в мрежата. Водещият не се стърпява и упорито върви към брак с по-младата си половинка. Пресните влюбени се загаджиха сравнително отскоро, но явно нямат търпение да се обвържат и пред закона.

Източник: iwoman.bg