October 22, 2024

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева празнуват минигодишнина от сватбата (Ето как отбелязаха два месеца брак – Снимки)

Пресните младоженци си намериха повод за празник

https://kliuki.net/bg-kliuki/sasho-kadiev-i-ivelina-choeva-praznuvat-minigodishnina-ot-svatbata-eto-kak-otbelyazaha-dva-meseca-brak-snimki/232370 Kliuki.net
Сашо Кадиев и Ивелина Чоева празнуват минигодишнина от сватбата (Ето как отбелязаха два месеца брак – Снимки)

Вече минаха цели два месеца от сватбата им, затова и двамата влюбени се разписаха с кадри в Инстаграм. Малката им годишнина стана повод да покажат как празнуват любовта си. На романтична вечеря в компанията на изискани блюда и чаша вино Сашо Кадиев и Ивелина Чоева, вече и Кадиева, са на мнение, че схемата им към момента е 2х2х2, т.е. два месеца от сватбата, два пъти повече любов и те двамата.

Черно-белите им снимки сякаш искат да покажат повече елегантност, а краткото видео представя доста интимен момент от въпросната вечер. Така младоженците продължават с радостта си от брака си и на родна територия.

Влюбените се венчаха преди два месеца, след което се разписаха и с нестандартно сватбено пътешествие. Майката на Ивелина Чоева ги изненадва с билети за Филипините, въпреки че в предварителния план се включват Перу и Аржентина. Макар да не уцелиха сравнително хубаво време по онези земи, все пак и булката, и Сашо Кадиев се върнаха доволни от пътуването.

Времето наистина измина доста бързо и двата месеца от официалното им бракуване станаха повод за празник. Сред пожеланията на почитателите им съвсем естествено бяха още дълги години здраве и любов, а защо не и един малък Сашо?

Източник: ladyzone.bg