септември 27, 2023

Сашо Кадиев отсвирил телевизията заради пари (Водещият недоволен, че го цакат с проценти)

Финансите май са основната причина за напускането му

https://kliuki.net/bg-kliuki/sasho-kadiev-otsviril-televiziyata-zaradi-pari-vodeshtiyat-nedovolen-che-go-cakat-s-procenti/206930 Kliuki.net
Сашо Кадиев отсвирил телевизията заради пари (Водещият недоволен, че го цакат с проценти)

Съвсем наскоро телевизионният водещ заряза предаването, на което бе отдал години от живота си. Според слуховете той бил недоволен от договора си с телевизията, защото шефовете му бъркали и в джоба и извън ангажимента с “Преди обед”. Щатният му договор му осигурявал уговорената заплата, но изисквал процент, ако поеме друг ангажимент.

Така от всички странични дейности, които имал Сашо Кадиев, телевизията удържала цели 30%. Именно идеята, че не може да разчита изцяло на парите, които е изкарал, довела до недоволството му. В крайна сметка водещият напусна предаването, макар и не съвсем да приключи връзките си с бившите шефове. Смята се, че през септември отново ще се завърне в ефира, само че само на хонорар. В “Преди обед” щял да има своя рубрика, а като водещ щял да бъде в “България търси талант”.

Сашо Кадиев стана популярен най-вече благодарение на работата си на екран, така че славата за момента му е сериозен актив при всяко положение. Ангажиментите му в театъра бяха съчетавани с воденето, а пътуванията в страната по актьорска работа – доста чести. Финансовият елемент обаче явно се е оказал проблем, за да си позволи да тегли чертата на такива взаимоотношения.

Източник: lupa.bg