September 08, 2024

Сашо Кадиев слага халката през август (С Ивелина откриха сезона с предсватбена романтика в Гърция – Снимки)

Дълго очакваната сватба на Чоева и Сашо Кадиев вече чука на вратата

https://kliuki.net/bg-kliuki/sasho-kadiev-slaga-halkata-prez-avgust-s-ivelina-otkriha-sezona-s-predsvatbena-romantika-v-garciya-snimki/224064 Kliuki.net
Сашо Кадиев слага халката през август (С Ивелина откриха сезона с предсватбена романтика в Гърция – Снимки)

Събитието ще се случи през агуст, като според слуховете ще бъде в тесен семеен кръг. Бъдещият младоженец побърза да сподели вълнението си от предстоящата венчавка и подчерта, че ако желанието на Ивелина е да се вземат официално, думата ѝ няма да бъде трошена на две. Според Сашо Кадиев булката била по-голяма традиционалистка и ако в един момент решат да работят за наследник, е нужно да са женени. Така на дневен ред се появи и вероятно задаващото се на хоризонта бебе. В предаването “Кой да знае” пък с доста нестандартна реплика актьорът намекна, че двамата може би наистина се стараят по въпроса с наследниците. В кръга на шегата той буквално си цани упътване, за да може Чоева да забременее.

Наред със сватбата, която чука на вратата, бъдещите младоженци откриха и сезона на почивките. В романтичен кадър от Гърция се показаха те, а Сашо Кадиев коментира, че животът е песен, когато двама души се обичат и разбират. С кратко видео, споделено преди няколко дни, той поздрави Ивелина по случай рождения ѝ ден. По думите му е много щастлив, че животът ги е събрал. Подчертава, че е и голям късметлия с нея. Така насред романтичната обстановка на мястото годениците явно се подготвят и за големия ден през август.

Източник: woman.bg, m.bgdnes.bg