април 27, 2024

Сашо Роман за чалга индустрията: Тъпчат се със силикон и хващат микрофона! (Фолк певецът скочи на Глория, че няма хит)

Поп фолкът загива, със силикон само не става, а трябва яко пеене и талант, категоричен е ветеранът

https://kliuki.net/bg-kliuki/sasho-roman-za-chalga-industriyata-tapchat-se-sas-silikon-i-hvashtat-mikrofona-folk-pevecat-skochi-na-gloriya-che-nyama-hit/199946 Kliuki.net
Сашо  Роман за чалга индустрията: Тъпчат се със силикон и хващат микрофона! (Фолк певецът скочи на Глория, че няма хит)

Сашо Роман направи твърде песимистично изказване за съвременния поп фолк и бъдещето на тъй наречения лек жанр. Ветеранът, който е ром по произход и се казва Александър Първанов  е категоричен, че липсват качествени певци и певици и на тяхно място са се появили посредствени дами, които само се гологъзят и нямат капка морал.

Сашо  Роман за чалга индустрията: Тъпчат се със силикон и хващат микрофона! (Фолк певецът скочи на Глория, че няма хит)

Това се случи при Тото от „Сканадау”, по-точно в неговия подкаст: „Момче, те си тъпчат и задниците със силикон”, избухна ветеранът.Не могат да пеят, а кастинга им се случва на диванчето.”

Водещият не се съгласи със Сашо и му отвърна, че много от новите фолк звезди имат завършено музикално образование. Например като Фики Стораро и Меди. А смуглият певец отвърна: "Да тези момчета могат да пеят. Ама се напълни жанра с бивши машинописки, секретарки и продавачки, които слагат силикон и започват да въртят микрофон,  гърди и дупета, а на музикалната сцена се иска и талант.""

Сашо  Роман за чалга индустрията: Тъпчат се със силикон и хващат микрофона! (Фолк певецът скочи на Глория, че няма хит) - Снимка 2

Легендарният  поп фолк изпълнител скочи и на Глория, захапа я с твърдението, че е толкова години на сцената, а не е направила нито едно парче, което да е станало хит:”Обичам я, уважавам я, но тя е певица, издала единадесет  албума, а липсва хит.”, заяде се Роман с колежката си от Русе.

Източник: Lupa.bg