май 04, 2024

Сбараха Валерия и Евгени да пийват коктейли на плажа в „Сарафово” (Заедно ли са или пак разиграват театър – Снимка)

Годениците разпускат на бургаски плаж, но изобщо не приличат на влюбени

https://kliuki.net/bg-kliuki/sbaraha-valeriya-i-evgeni-da-piyvat-kokteyli-na-plazha-v-sarafovo-zaedno-li-sa-ili-pak-razigravat-teatar-snimka/206072 Kliuki.net
Сбараха  Валерия и Евгени да пийват коктейли на плажа в „Сарафово” (Заедно ли са или пак разиграват театър – Снимка)

Пианистът и годеницата му май не са се разделяли, видя клюки.нет. От папарашка снимка, публикувана от бургаското издание „Флагман” се разбра, че Валерия и виртуоза са били на семейна ваканция в квартал „Сарафово” на 16 юли.

На фотото, което е направено от  читател на сайта се вижда, че двойката, която отново започна да поддържа слуховете, че не са се разделили са заседнали в капанче на плажа .

Сбараха  Валерия и Евгени да пийват коктейли на плажа в „Сарафово” (Заедно ли са или пак разиграват театър – Снимка)

Въпреки, че повече от месец двамата не бяха засичани заедно, а Валето даже заличи всичките си снимки, на които е с Евгени, хората смятат, че са се събрали, за да поддържат жив интереса към  собствените си персони.

Сбараха  Валерия и Евгени да пийват коктейли на плажа в „Сарафово” (Заедно ли са или пак разиграват театър – Снимка) - Снимка 2

Кадрите на двамата са щракнати към 14 часа в известното заведение „Капана” и са в компанията  на близки на виртуозния пианист. Но са заели дискретно място на една от крайните маси на заведението и се разхлаждат с напитки.

Явно „Сарафово” е емблематично място за тях, след като първата им поява като двойка бе след края на шоуто там. Те бяха забелязани да празнуват рождения ден на свекъра Танко, който събра най-близките си на купон в  „Камъните”.

Източник и снимка : Флагман