април 27, 2024

Седем амбициозни двойки се впуснаха в приключението „Един за друг” (Вижте кои се отличиха още на старта на пилотния епизод)

7 семейства се нанесоха във вилата на любовта, нахъсани до краен предел да докажат, че са един за друг

https://kliuki.net/bg-kliuki/sedem-ambiciozni-dvoyki-se-vpusnaha-v-priklyuchenieto-edin-za-drug-vizhte-koi-se-otlichiha-oshte-na-starta-na-pilotniya-epizod/218168 Kliuki.net
Седем амбициозни двойки се впуснаха в приключението „Един за друг”  (Вижте кои се отличиха още на старта на пилотния епизод)

Старта на любовното риалити бе очаквано на Свети Валентин като основната роля бе поверена на участници, които познаваме от предишни сезони – Арти и Криси, Иван и Сани и Пацо и Елена, които победиха в сезон N 1.

Със седмичен имунитет се окичи семейството от Добрич – Хриси и Емо.

А на последно място се останаха  участниците от Враца Които са най-богатите сред другите, а Гергана е украинка, която се омъжила  във Враца.

С малко ги задминаха  Дилян и Петя, които споделиха, че често им се случва  да си разменят ролите. Тя поддържа  дома им в техническо отношение, а той отговаря за хигиената вкъщи.

Като най-атрактивни участници бе  определена двойката ченгета  Крис и Марго. Които бяха помъкнали куфари със 160 кг багаж, но трябваше да се разделят с по-голямата част от него. Тъй като им бе позволено да  носят само 40кг.

Първата двойка, която влезе във Вилата на любовта бе тази от Харманли – Тишо и София. Двамата са живели в САЩ, а тя отскоро е инфлуенсърка.

В любовното предизвикателство участват и Петър и Галена. Мъжът  има опит с риалити форматите, защото вече е участвал в такъв – „Фермер търси жена”.

Последните, които се включиха в стартовия епизод бяха двойката Ивайло и Хриси.Тя  е 44-годишна  и вече е има  2 внучета, а Иво е участвал и в друго риалити, където си създал куп врагове.

Източник:Хотнюз.бг