май 07, 2024

Секс бомбата Шермин от „Ергенът”изплю камъчето: Взеха ме шоуто без кастинг, изгониха ме защото не исках да се целувам!

Израелската хубавица втрещи с признания след шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/seks-bombata-shermin-ot-ergenatizplyu-kamacheto-vzeha-me-shouto-bez-kasting-izgoniha-me-zashtoto-ne-iskah-da-se-celuvam/219248 Kliuki.net
Секс бомбата Шермин от „Ергенът”изплю камъчето: Взеха ме шоуто без кастинг, изгониха ме защото не исках да се целувам!

Ана Метушева по-известна като Шермин от Израел скандализира с пикантни признания. Тежко тунингованата чаровница говори пред подкаст и разкри пикантните си преживявания  от краткия си престой в романтичното шоу.

От откровенията й се разбра, че силиконовата мацка не е участвала в кастинга, от екипа веднага я харесали и малко преди снимките я наели да участва. В този момент Шермин си била в България заедно с приятеля си богаташ, за да го запознае с роднините си в България. Двойката се скарала жестоко и сложили край на връзката си.

Явно мацката била допаднала на продуцентите и те веднага я уредили с място във формата. И вече я представяли като Шермин за по-екзотично. Само, че засуканата мома вае още не се била запознала с правилата в българския „Ерген”, само била чувала, че в руския формат мляскането и целувките не са разрешени.Тунингованата силиконка още първата вечер се втрещила когато видяла как участничките се натискат за целувка с Алек и написа в инстаграм:”Никога не бих се целувала с мъж без да го познавам, още повче с такъв, който малко преди това е мляскал друга!”

Така от обясненията на Ана Метушева става ясно, че тя сама е поискала за нея да няма роза и да напусне романтичното шоу. А това повдига въпроса какво е мястото на Алек в шоуто и има ли право той да избира кой да остане във формата и с кого и кога да се цeлува.