май 06, 2024

Сексбомба от „Игри на волята“ се гласи за ерген №3 (Паулина решена да спечели милионера Алекс – Снимки)

Познато от родния ефир лице ще се вихри в новия сезон на „Ергенът“

https://kliuki.net/bg-kliuki/seksbomba-ot-igri-na-volyata-se-glasi-za-ergen-3-paulina-reshena-da-specheli-milionera-aleks-snimki/211146 Kliuki.net
Сексбомба от „Игри на волята“ се гласи за ерген №3 (Паулина решена да спечели милионера Алекс – Снимки)

Паулина се разписва с участие както в „Гласът на България“, така и в „Игри на волята“. И докато в музикалния формат не бе особено забележимо име, то в Игрите се превърна в ценен участник на крачка от победата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina (@paulinagoranov)

Поредното ѝ телевизионно участие у нас ще се случи в „Ергенът“. Третият сезон на предаването ще събере знойни дами в луда битка за сърцето на Алекс – спрягания за милионер синеок блондин. Русокоската влиза в предаването, уверена в успеха си. По думите ѝ двамата много си приличали не само визуално. Родом от Полша, тя си отглежда почти същите руси коси и очи, а даденостите ѝ от природата привличат окото дори на женската аудитория.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina (@paulinagoranov)

Как ще се представи Паулина, само времето ще покаже. Екипът на „Ергенът“ умело подбира финалистките си, макар обикновено зрителите да не са особено доволни от масовия избор на ошлайфани старлетки, водени от желанието си да бъдат известни. Виктор и Евгени пък често бяха обвинявани в липсата на каквато и да било популярност и поне докато не стъпиха в ефир, никой нямаше представа, че съществуват. Двата по-стари сезона бяха следени от любопитните, а какво ще им предложи третият, предстои да видим.

Източник: hotnews.bg