април 28, 2024

Семейно фото на Гери Малкоданска и Андрей Арнаудов взриви мрежата (Нарекоха продуцента псевдопатриот и същество - Снимка)

Унизителна обида получи продуцента Андрей в профила си в Инстаграм

https://kliuki.net/bg-kliuki/semeyno-foto-na-geri-malkodanska-i-andrey-arnaudov-vzrivi-mrezhata-narekoha-producenta-psevdopatriot-i-sashtestvo-snimka/217314 Kliuki.net
Семейно фото на Гери Малкоданска и Андрей Арнаудов взриви мрежата (Нарекоха продуцента псевдопатриот и същество - Снимка)

Андрей Арнаудов пусна обща снимка от почивката на семейството си с Емануела Толева и сина си, който е едва на 5 от ваканцията им на екзотично кътче. Екзотика, плажове и тропици са основните елементи от луксозната им почивка. Явно обаче скатаването от студа в България предвидливо е било споделено с друго звездно семейство, познато от българския ефир.

Фотото показва, че хубавата Гери Малкоданска, половинката й Алекс Ковачев и сина им са прекарали заедно време под слънцето на тропиците. И двете момчета на двойките са на близка възраст и заедно са се забавлявали.

Общият кадър обаче предизвика неочаквана атака срещу продуцента на „Фермата” и на някои други предавания. А причината е, че двамата Опосуми (Иван и Андрей) от известно време се изявяват като лица на хазартна компания за онлайн залози: „Снимката е прекрасна, но това същество, което рекламира хазарт и  го продава … от него стойте далеч. Да си разбил толкова животи, а в последствие да се правиш на добър патриот може да се нарече … върхът на свинщина!, гласи първия коментар под фотото.

И въпреки като врял и кипял  продуцент Арнаудов е наясно, че няма смисъл да отговаря на подобни атаки в социалната мрежа. Но го направи от свое име  от това колегата си Иван, че богатеят на гърба на зависимостта на някои хора от ширещия се навсякъде хазарт: „Браво бе младеж! Страната ни няма нужда от псевдопатриоти като нас, а от морални рупори като вас. Само не се ядосвайте излишно, че сте хубав, а излишните нерви ще ви състарят!”, отвърна Андрей на критиката.

Източник: vihrogon.bg