май 02, 2024

Семейство с 9 деца в “Бригада нов дом” раздели зрителите (Предаването стяга и кръщене на 7 от тях – Подробности)

Поредният избор на “Бригадата” успя сериозно да разедини зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/semeystvo-s-9-deca-v-brigada-nov-dom-razdeli-zritelite-predavaneto-styaga-i-krashtene-na-7-ot-tyah-podrobnosti/220755 Kliuki.net
Семейство с 9 деца в “Бригада нов дом” раздели зрителите (Предаването стяга и кръщене на 7 от тях – Подробности)

Многодетното семейство, което се включи в ефира на предаването, провокира доста полярни коментари. За част от зрителите именно такива трябва да бъдат участниците – независимо от трудностите им да се вижда, че полагат грижи за децата си. За разлика от някои предишни семейства тук се видя, че родителите се стремят да поддържат дома си чист и подреден.

Така тясното пространство не изглеждаше толкова ужасяващо, каквито бяха коментарите при предишни участници. Затова мнозина одобриха избора на Цвети и Коце и техните 9 деца, категорични, че на такива хора трябва да се помага.

Не закъсняха и отрицателните реакции обаче. Друга част от зрителите споделиха, че е доста безотговорно да се раждат и отглеждат толкова наследници, при положение че отговорността е огромна и родителите няма как да им осигурят нужното, включително нормални условия за живот, достатъчно пространство и здравословна храна, добро образование и пр.

В крайна сметка многодетното семейство получи своя нов дом и неочакван бонус към промяната. Мария Силвестър, както и целият екип на “Бригада нов дом” ще се ангажират с организацията на пищно кръщене за 7 от децата, които до момента не са кръстени.

Източник: vihrogon.bg. plovdiv24.bg