September 08, 2024

Семейство Сиракови с приказно кръщене на внучката Асияна (Спортната фамилия празнува навръх Илинден – Снимки)

Навръх големия християнски празник внучката Асияна стана християнка

https://kliuki.net/bg-kliuki/semeystvo-sirakovi-s-prikazno-krashtene-na-vnuchkata-asiyana-sportnata-familiya-praznuva-navrah-ilinden-snimki/227234 Kliuki.net
Семейство Сиракови с приказно кръщене на внучката Асияна (Спортната фамилия празнува  навръх Илинден – Снимки)

"На днешния ден Илинден нашата внучка прие Християнската вяра", похвали се гордата баба Илиана. Тя пожела на малката сладурана да им е жива и здрава и да е благословена от Господ!

Асияна се явява трета по ред внучка на фамилията от женското им царство. Тя е щерка на Виолета, която се сдоби с второ чедо преди 4 години. Първородната внучка на баба Илиана е кръстена на нея.

Лелята на Асияна – Славея Сиракова също не пропусна луксозния семеен празник. И също благослови племенничката си в социалната мрежа. Славея все още не е преживяла разваления си годеж. Но нямаше как да не почете щерката на сестра си и нейния празник.

От публикациите й в Инстагрм се забелязва, че все още не й е преминала обидата, която й нанесе неподходящия й  избраник. Но кръщенето на Асияна поне за малко я утеши.

Но най-щастлив изглеждаше дядо Наско. Който сияеше до  любимата си Илиана. И прегърна мило порасналата си внучка. Която бе издокарана като истинска  пораснала госпожица в чисто бяла ефирна рокля, досущ като принцеса от приказките.

Източник: Вихрогон.бг