September 29, 2024

Сензационен финал в „Ергенът” тази вечер (Алек си би шута и заряза двете влюбени жени)

Нещо невиждано до сега ще се случи довечера на финала в романтичното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/senzacionen-final-v-ergenat-tazi-vecher-alek-si-bi-shuta-i-zaryaza-dvete-vlyubeni-zheni/223372 Kliuki.net
Сензационен финал в „Ергенът” тази вечер (Алек си би шута и заряза двете влюбени жени)

Драмата в „Ергенът” явно се развива по предварителния сценарий, станал ясен на зрителите още преди старта на шоуто. След като само двете Маги и Нани останаха в имението в очакване ергена да избере едната от тях той няма да се спре на нито едната красавица.

И ако наистина такъв е краят на шоуто, а повечето от потребителите в социалната мрежа залагат на такъв финал, от сега започват да се гневят на недостойното поведение на Алек Младенов.

Не само, че не одобряват постъпката му, а я наричат мерзка. А тези, които  в мнението си са по-крайни го подлагат на жестока критика. Защо е такова решението на ергенчето ще разберем в епизода довечера. Дали заради мнението на майка му, че нито една от двете не е подходяща за негова съпруга.Или заради друга причина, за него не е проблем  да излъже момичетата …

По интересното в случая е как ще успее да се измъкне от ситуацията, която сам забърка. Цели три месеца сваля Маги и Надежда и ги накара да повярват, че той е мъжа на мечтите им, а накрая да не избере никоя  от тях е повече от скандално!

Но пък нали мама е казала, че едната е доста по-възрастна, а другата е с дете, как да не се съобразиш с родителката си?А момчето е длъжно да я слушка!

Е, никой не очакваше такава развръзка на финала! По-лесно е да се скриеш накрая и да не поемеш никаква отговорност, отколкото да застанеш зад думите си!Които с охота раздаваше под влиянието на алкохола.

Източник:Petel.bg