май 02, 2024

Сестрата на Крисия е супер яка мацка (Каката на детото чудо е суперсекси – Снимки)

Детето чудо има сестра голяма красавица

https://kliuki.net/bg-kliuki/sestrata-na-krisiya-e-super-yaka-macka-kakata-na-detoto-chudo-e-superseksi-snimki/219433 Kliuki.net
Сестрата на Крисия е супер яка мацка (Каката на детото чудо е суперсекси – Снимки)

Тифани Тодорова, която е сестра на малката Крисия се оказа супер яка мацка. Каката на детето чудо може да се каже, че е даже по-красива от куп мадами, които са печелили различни конкурси с титлата Мис.

За сметка на тях обаче разградчанката  с напълно естествена красота и до сега няма нито една корекция по себе си. Но иначе чаровното блонди обича да провокира феновете си в социалната мрежа с доста разголени визии и да демонстрира натуралните си форми. Това е похвално, защото дава пример на по-малката си сестра, че от естествената визия на млади години по-добро нещо няма.

Тифани е подлложена непрекъснато на мъжко внимание, но тя парира кандидатите за сърцето си остро защото вече има свой избраник, на когото е обещала вярност. Това е футболистът Ники Ганчев, който играе в дупнишкия  „Марек”.

Двамата често обичат да пътуват и най-често предпочитат да се разхождат из Италия.Освен на пътешествията са любители на нощния живот . Редовно могат да бъдат засечени по барове и дискотеки  и се веселят в шумни компании.

Крисия на бала с кака си

За разлика от кака си Крисия пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, страни от социалната мрежа и не издава кое е гаджето й. Но  иначе двете сестрички са си много близки, особено след смъртта на татко си, който преди две години внезапно бе покосен от инфаркт.

Източник: Бг днес