декември 08, 2023

Сгащиха Иван Рълев в измама в „Игри на волята” (Капитанът на „Гладиаторите” се опита да вкара топчето не по правилата)

Пореден опит за нечестна игра бе пресечен в този сезон на шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/sgashtiha-ivan-ralev-v-izmama-v-igri-na-volyata-kapitanat-na-gladiatorite-se-opita-da-vkara-topcheto-ne-po-pravilata/212392 Kliuki.net
Сгащиха Иван Рълев в измама в „Игри на волята” (Капитанът на „Гладиаторите” се опита да вкара топчето не по правилата)

По време на снощната битка за територия на Арената Иван Рълев се опита да прегази правилата на играта. Но Димо Алексиев засече, че хитрува и не му призна резултата.

Двете племена трябваше да премерят сили като вкарат 4 топчета на определените за тях места, пренасяйки ги с лъжици през лабиринт.По време на един от опитите топчето на гладиаторите за малко щеше да падне на земята. Но капитанът го застопори и го вкара в дупката. Но водещият Димо не призна опита му за редовен и му обясни, че такова движение не е позволено:”Да не мислиш, че и други не са се сещали да правят такива опити, но това е извън правилата на играта.”, скастри го той.

Най-накрая Гладиаторите все пак спечелиха битката и се завръщат в Резиденцията. Където  ще се отдадат на охолство с пълните с храна хладилници. Старейшините обаче бяха прекалено бавни на Арената този път.

Но благодарение на Момчил няма да гладуват на Дивата река. А ще отидат на Стопанството. Където поне ще спят на легла със завивки и ще има и някаква храна. Това се случи,след като Момчи направи правилен залог на кастинг битката и избра за победител миналогодишния шампион в „Игри на волята” Алекса Ерски.

Източник: България днес