април 27, 2024

Сгащиха Симона Загорова с новия й любовник (Зарязвала детето си на баба си и се срещала с гаджето – Снимки)

Новото гадже на влюбчивата певица е неин колега музикант и свирел на китара в бар

https://kliuki.net/bg-kliuki/sgashtiha-simona-zagorova-s-noviya-y-lyubovnik-zaryazvala-deteto-si-na-baba-si-i-se-sreshtala-s-gadzheto-snimki/205459 Kliuki.net
Сгащиха Симона Загорова с новия й любовник (Зарязвала детето си на баба си и се срещала с гаджето  – Снимки)

Младата певица отново е на крилете на любовта. Репортер на известен светски сайт засякъл Симона Загорова в столичен бар посред нощ с мистериозен мъж.Талантливата певица, която заряза бащата на дъщеричката си Галина веднага след раждането от една година крие афера с неин колега . До скоро с Евгени минавали инкогнито и далеч от радара на светските журналисти, но ето, че вече можем да видим двойката заедно.

Сгащиха Симона Загорова с новия й любовник (Зарязвала детето си на баба си и се срещала с гаджето  – Снимки)

В началото на връзката си с китариста Симона се отдавала  само на секс. Но напоследък изглежда, че Загорова отново е захапала въдицата и си загубила акъла по музиканта. С него освен приятни изживявания в интимен план я свързвали и работни ангажименти.

Сгащиха Симона Загорова с новия й любовник (Зарязвала детето си на баба си и се срещала с гаджето  – Снимки) - Снимка 2

За да се отдаде напълно на новия си любовник щерката на Глория оставяла момиченцето си на баба Стефка под предлог, че има участие. А после бързала да се скрие в квартирата на новото си гадже. Където влюбените е отдавали на интимни ласки.

Подобно нещо преживя Симона и с бащата на Галина. С него се изолира по време на пандемията и в крайна сметка забременя.

Роди се бебето и двойката се опита да заживее на семейни начала. Но бившият й се оказа твърде безперспективен младеж, без никакви амбиции. Това принуди Симона да прекрати връзката си с Дани Милушев, с който от доста време не поддържа отношения.