September 27, 2024

Шампионът Карлос Насар изригна с палави откровения (Щангистът проговори за миналото – Подробности)

Игрите в Париж изстреляха на върха тежкоатлета

https://kliuki.net/bg-kliuki/shampionat-karlos-nasar-izrigna-s-palavi-otkroveniya-shtangistat-progovori-za-minaloto-podrobnosti/230905 Kliuki.net
Шампионът Карлос Насар изригна с палави откровения (Щангистът проговори за миналото – Подробности)

Към днешна дата той е изоставил проблемите зад гърба си и се наслаждава на победите си в спорта. Наред с откровенията за миналото си Карлос Насар проговори и за любовните си приключения. Сексът явно е сериозна част от неговото ежедневие, тъй като по думите му след всяко палаво изпълнение започват да го болят коленете. Така, колкото повече свършва, толкова повече тестостерон отделя тялото му. И макар да не коментира по-надълбоко интимните си преживявания с гаджето, от гледна точка на секса, изглежда, всичко е наред.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atanas Litkov (@litkov)

Не само за приключенията си в леглото обаче се сеща олимпийският ни шампион. Според него именно спортът го е спасил от възможността да живее живота си като лошо момче под влияние на всякакви забранени субстанции. Признава, че обича спортните си занимания много повече, за да си позволи да прави нещо друго. И макар да споделя, че при подобна употреба се отделя допамин, който е пристрастяващ, все пак не се е подхлъзнал достатъчно, за да си съсипе живота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atanas Litkov (@litkov)

Ареста си в Слънчев бряг Карлос Насар коментира като далеч не големия проблем. Различните субстанции все повече прострастяват човек, като в един момент той започва да се чувства объркан. Следващата стъпка е да поиска неща, които са извън границата на нормалното и биха довели до доста сериозни последствия.

Източник: lifeonline.bg