април 27, 2024

Шътнаха го! Амбицията изяде главата на Петър от "Фермата" (Актьорът бе зверски предаден от своите)

На амбициозния играч не му се получи да додрапа до победата

https://kliuki.net/bg-kliuki/shatnaha-go-ambiciyata-izyade-glavata-na-petar-ot-fermata-aktyorat-be-zverski-predaden-ot-svoite/213245 Kliuki.net
Шътнаха го! Амбицията изяде главата на Петър от "Фермата" (Актьорът бе зверски предаден от своите)

Колкото и да е част от отбор, все пак не бива да забравяме, че целта е да стигнеш до финал. Петър не успя да се пребори с недоверието на съотборниците си и на практика те го лишиха от възможност да продължи в играта. Амбициите му да бъде винаги пръв и да командва парада, не се харесаха на останалите играчи и четирима от тях му дадоха пътя. Подобно предателство не бе очаквано, затова и напористият млад мъж изрази болката си най-вече от “измяната” на Георги. Него актьорът чувствал най-близък в предаването и определено не го очаквал.

Така отборът на “Елбетица” даде тежката си дума и се отърва от един от най-твърдите си играчи. За мнозина от тях неговият “тоталитарен” стил на действие се оказа в повече. Играчите не съумяха да изтърпят желанието му да диктува стратегиите на отбора и в крайна сметка го лишиха от възможността да продължи докрай. Тежкият дуел, в който Петър и Андрей загубиха от Сергей и Кенан от “Канатица”, допълнително нажежи обстановката. За жалост, амбициите на играча му попречиха да се наложи сред съотборниците си като естествен лидер и определиха пътя му за навън.

Източник: lupa.bg