април 28, 2024

Шок в „Черешката”: Претенциозната Петя Буюклиева си изпусна нервите (Обижда с нецензурни думи, не може да прикрие яростта си)

64-годишаната певица втрещи с обидно поведение в кулинарното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/shok-v-chereshkata-pretencioznata-petya-buyuklieva-si-izpusna-nervite-obizhda-s-necenzurni-dumi-ne-mozhe-da-prikrie-yarostta-si/216947 Kliuki.net
Шок в „Черешката”: Претенциозната Петя Буюклиева си изпусна нервите (Обижда с нецензурни думи, не може да прикрие яростта си)

Снощи бе ред да готви бившият спортист Людмил Хаджисотиров, по- известен като Удо. Но въпреки прекалените старания на младия мъж Петя Буюклиева направо вгорчи живота на екс баскетболиста. Който според зрителите се справи отлично с ястията на собствената си вечеря.

Петя, която е прочута с претенциите си не спря да ръси обиди както срещу домакина и така и към останалите гости. Още щом седна на масата певицата подцени старанието на Удо да им поднесе топъл хляб, като обяви, че с тези домашни фурни не е проблем всеки да изпече такъв. В последствие определи салатата му като манджа с грозде, а после се скара на Анджелика, че прекалява с въпросите си, които задава.

Но най-големият шок настана когато фаталната жена Буюклиева разбра, че десертът на Удо е приготвен не от него, а от майка му. И то по рецепта на великата София Лорен. Не можа да си сдържи нервите и изръси: „Аз няма да си скъсам з*дника от готвене, а другите ще имат помагачи в кухнята!”

Това се отрази на оценката, която певицата даде на Хаджисотиров и само тя го оцени единствена с 1 точка по-малко. Въпреки това накрая го разцелува, макар да не спря да го закопава цяла вечер със заядливи реплики. А и  лицемерно си прибра подаръка, който й бе приготвил.

А мнението на публиката е:”Браво на домакина, справи се отлично. Тия двете кукумявки Петя и Теодора са отвратителни, съсипаха му вечерята. Не се траят, едва ги изтърпях до края на епизода!”, а друг добавя:”Пълна излагация на голямата звезда от Асеновград! Лицемерна и злобна женица!”

Източник:Бг днес