май 18, 2024

Шоу да има! Софи Маринова възпя "Ергенът" (Певицата трупа точки на гърба на Евгени и компания – Видео)

Софи Маринова демонстрира бизнес нюх

https://kliuki.net/bg-kliuki/shou-da-ima-sofi-marinova-vazpya-ergenat-pevicata-trupa-tochki-na-garba-na-evgeni-i-kompaniya-video/202561 Kliuki.net
Шоу да има! Софи Маринова възпя "Ергенът" (Певицата трупа точки на гърба на Евгени и компания – Видео)

Откакто предаването “Ергенът” се върти в ефира, обществото тръпне за поредната клюка в поредния епизод. Попфолк певицата Софи Маринова пък реши да възпее вървежния ерген в песен. Така музикалните маниаци си имат ново парче, на което да мятат гюбеци. В комплект със Сашо Жокера чалгаджийката представи провокативния си проект. Чалга феновете обаче не бяха особено очаровани. Макар някои да я поздравиха за попадението, други директно отрязаха песента. Според тях Софка била поредната, която пее за някакви глупости, колкото да се намира на работа.

Така, докато Евгени и момите се чудят как да забавляват зрителя с изпълненията си, Софи Маринова ударно прави музика на техен гръб. Идеята на песента почива на риалитито и вероятно ще си спечели доста фенове, които разбират от чалга. Дуетът буквално се качи на гребена на вълната и възпя действителността у нас в песен.

Навремето Денис Теофиков се разписа с подобен проект – заедно с Малката направиха парче, посветено на пандемията, та даже и споменаха ген. Мутафчийски в него. По подобен начин и Софка се възползва от ситуацията, за да пее по тема, която вълнува обществото. Доколко Сашо Жокера е добър избор за дуетна половинка, е отделен въпрос. Важното е, че докато стяга сватба, певицата мисли и за кариерата си, нали?