май 17, 2024

Ще я познаете ли? Ето я Натали Трифонова като дете (Хубавицата е най-секси тв водещата – Снимки)

Най-красивата синоптичка на родния ефир лъсна на фото от детството си

https://kliuki.net/bg-kliuki/shte-ya-poznaete-li-eto-ya-natali-trifonova-kato-dete-hubavicata-e-nay-seksi-tv-vodeshtata-snimki/204601 Kliuki.net
Ще я познаете ли? Ето я Натали Трифонова като дете (Хубавицата е най-секси тв водещата  – Снимки)

Едва ли някой ще разпознае в това мило момиченце бъдещата тв звезда Натали Трифонова! Тв синоптичката и като малка е била с руса коса и  светли очи. Но днес впечатлява не само мъжете, но и дамите с дългите си елегантни крака.

Ще я познаете ли? Ето я Натали Трифонова като дете (Хубавицата е най-секси тв водещата  – Снимки)

Натали се ражда в старата ни столица Велико Търново, но от дете заживява в София. Тя е наследница на лекарска фамилия и след като завършва средно училище продължава обучението си в УНСС, където се дипломира с „Бизнес информатика”. С това помрачава очакванията на роднините си, че ще стане лекар и нарушава семейната традиция.

В телевизията попада по една случайност. Печели кастинг и заема мястото на Станислава Цалова, която е в отпуск по майчинство. За Натали обаче телевизията не е нещо ново, тъй като тя вече има четиригодишен опит в закритата ТВ7.

Ще я познаете ли? Ето я Натали Трифонова като дете (Хубавицата е най-секси тв водещата  – Снимки) - Снимка 2

Харесаната от зрителите на бТВ водеща освен, че представя прогнозата за времето вече е водеща и на светски новини. Поверяват й COOLt, който бе воден от Петя Дикова преди да стане майка. Успява да се справи и с това предизвикателство и поема и новото геймърско предаване на телевизията.

Ще я познаете ли? Ето я Натали Трифонова като дете (Хубавицата е най-секси тв водещата  – Снимки) - Снимка 3

Ще я познаете ли? Ето я Натали Трифонова като дете (Хубавицата е най-секси тв водещата  – Снимки) - Снимка 4

Блондинката с най-дълги крака в родния ефир е категорична, че една жена може да впечатли публиката не само с външен вид, но и с чаровна усмивка и голяма доза позитивизъм.