September 24, 2024

Щерката на Джино Бианкалана му одра кожата (Малката сладурана живее с майка си и скоро ще навърши 2 –Снимки)

Момиченцето на победителя от БИГ Брадър колкото по расте, толкова повече прилича на татко си

https://kliuki.net/bg-kliuki/shterkata-na-dzhino-biankalana-mu-odra-kozhata-malkata-sladurana-zhivee-s-mayka-si-i-skoro-shte-navarshi-2-snimki/228909 Kliuki.net
Щерката на Джино Бианкалана му одра кожата (Малката сладурана живее с майка си и скоро ще навърши 2 –Снимки)

Наследничката на Джино досущ му е одрала кожата, категорични са феновете на рилите герои. Детето, което само след месеци ще навърши две години е взело най-хубавите черти на родния си баща.

 И макар мама Кристиана сама да полага грижи за момиченцето, след като с Бианкалана най-ненадейно сложи край на връзката си, на Данаила нищо не липсва и е щастлива под грижите на мама. Не стана ясно какво се случи между докторката Канева и Джино. Но се говори, че проблемите печелят, които не са заедно са от финансовото естество.

В момента риалити героя е в САЩ, където отново е нает за шофьор на голям камион, плаща издръжка, но няма контакт с детето.Което расте без бащина ласка.

Лекарката, която сама го отглежда, има възможност за работа в известна дерматологична клиника. А там както е известно кипи от пациентите и плащат повече от добри. заплати.

Така, че няма проблем самотната майка да се справи с отглеждането на дъщеря си. Даже вече се говори, че е започнала да търси нов баща за любимата си малка госпожица. Която за сега е нейното всичко.

Източник:Хотарена.бг